Momenti 
FOOD & COFFEE
"We love to make coffee for the city that loves to drink it"


Welkom bij Momenti. In de huidige tijd heeft iedereen het druk met werk, gezin etc. Mensen gunnen zich niet altijd een moment om te genieten van een heerlijk kopje koffie of iets anders lekkers. Wij zijn van mening dat iedereen moet genieten van een momentje voor zichzelf onder het genot van iets lekkers. En dat is waar Momenti voor staat. Een geniet momentje voor jezelf, met je gezin, collega’s of vrienden. Bij Momenti kan iedereen zijn eigen moment kiezen, dit kan in de ochtend met een heerlijke kop koffie en een krantje of een lekker ontbijtje, even lunchen met een vriend/vriendin of een lekker (Vegan) taartje in de namiddag. Welk momentje kies jij? 

Momenti is gevestigd aan de bruisende Nachtegaalstraat in Utrecht. Aan de raambar kun je genieten van een specialty koffie terwijl je de krant of een tijdschrift leest. De gezellige ronde bistro zitjes zijn perfect om even bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van onze seasonal specials.


Naast een uitgebreid koffie assortiment, biedt Momenti exclusieve theeën, gebak, huisgemaakte Vegan Cakes, verse sappen en rijk belegde broodjes. Ons ontbijt en lunch worden net als de koffie ambachtelijk bereid. Passie, gastvrijheid en beleving zijn uitgangspunten bij Momenti. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt.


Of je nu in de stad bent voor zaken of omdat u er gewoon een paar dagen lekker tussenuit bent, wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken.

As usual is er gratis WiFi en is er (beperkt) beschikking over stopcontacten voor de digitale nomaden onder ons.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram